Viltcursussen en workshops

Miriam Verbeek verzorgt viltcursussen, workshops en lessen op maat. Zowel beginnende als gevorderde vilters kunnen aan de slag onder professionele begeleiding. De begeleiding is gericht op het aanleren en verbeteren van vilttechnieken en het ontdekken van de eigen creativiteit.  Voor gevorderde vilters ligt de focus op het ontwerpproces en een verdieping in  eigen werk. Daarbij blijft het aanbieden van vilttechnieken ook een belangrijk onderdeel van het programma.

Het atelier van Miriam Verbeek is gevestigd aan de rand van de oude binnenstad van Zutphen. Ook verzorgt Miriam Verbeek workshops op locatie in binnen- en buitenland.

Miriam Verbeek  is afgestudeerd aan de Rietveld academie te Amsterdam aan de afdeling Edelsmeden / plastische vormgeving. Ze heeft inmiddels 20 jaar ervaring met vilten. Zij heeft haar eigen technieken ontwikkeld door veel te experimenteren. Inmiddels heeft haar fascinatie voor het vilten zich van sieraden verplaats naar ruimtelijk werk en viltschilderijen. Miriam heeft ruime ervaring in het les geven in haar eigen atelier (beginners en masterclass), bij Zijdar, Woluni, op locatie en bij D.F.A.

Aanmelden  of vragen:
Bent u enthousiast geworden stuur dan een e-mail naar: miriamverbeek1@hotmail.com